nodepapir

Foreningen Syng Sammen Gruppen

Foreningen blev startet i 1991 af Birthe og Henning Larsen, Grete Mietke og Tove Agergård. Vi kunne alle allesammen li’ at synge og da Birthe og Henning Larsen gik til sangaftener på Rødovregård opstod ideen om, at vi kunne lave sangaftener i Brøndbyøster. Vi startede på Biblioteket Kernen. Da Kulturhuset Kilden blev bygget i år 2000 flyttede vi ind der. 

Det har fra foreningens start været bestyrelsens ønske at kunne skabe et sted for ægte sangglæde i et hyggeligt samvær. Vi synger med det næb, vi har fået givet og der er ingen mødepligt. Det skal være så billigt som muligt at deltage, ja, de første år var der ingen formel forening og intet kontingent. Brøndby Kommune gjorde os så opmærksom på, at vi skulle oprette en forening med vedtægter, for at kunne blive ved med at få tilskud til vores pianist.Det blev så oprettet og der er generalforsamling, hvert år i februar mådned.

Man er velkommen til selv at tage kaffe/te og brød med til pausen. Man kan købe kaffe, te, cacao, øl og vand i en automat på Kilden.

 Årskontingent er for tiden er kr. 50,00.

 

 Formand er: Grete Mietke tlf. 36 75 76 67
Kasserer er: Nina Bentved tlf. 36 75 28 79

Alle er hjertelig velkomne

startknap                                                                      kalenderknap